Kategorie
    Značky
      Blog
          Nenalezeny žádné produkty.
          Uživatel
          Menu

          Osobní údaje

          Osobní údaje

          Osobní údaje

          Pro registraci na eshopu INPA (www.nejlevnejsiobaly.cz) je nutné udělit souhlas se zpracováním osobních údajů.

          Pro vytvoření objednávky bez registrace, vzniká oprávnění ke zpracování osobních údajů na základě plnění smlouvy.

          Správcem osobních údajů je společnost INPA s.r.o.sídlem Holandská 464, Pardubičky, Pardubice 533 01; IČ: 28854586 (dále „INPA“) pro níže uvedené účely v souladu se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále „Zákon“) a v rozsahu nezbytně nutném pro dosažení daného účelu po nezbytně nutnou dobu vymezenou buď podmínkami daného zpracování anebo podle právních předpisů.

          Poskytnuté osobní údaje při registraci (zejména jméno a příjmení, email, telefon, adresa) jsou zpracovány za účelem vyřízení objednávky, komunikace se zákazníkem a poskytnutí výhod registrovaného členství na INPA eshop. Souhlas se zpracováním osobních údajů se uděluje na dobu do jeho odvolání, odvoláním souhlasu zároveň zaniká členství na INPA eshop.

          Registrovaný člen INPA eshopu bere na vědomí, že má v souladu s § 12 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, právo na přístup ke svým osobním údajům a další práva vyplývající z § 21 Zákona, zejména právo na opravu údajů, jejich doplnění, blokaci a likvidaci.

          Požadavek nemůže být odeslán. Zkuste to znovu později

          Košík obsahuje nepovolené položky.

          Košík je prázdný

          Zobrazit košík

          Zboží bylo přidáno do porovnání.

          Prosím čekejte...
          Objednávku nelze dokončit, zkuste to prosím později.

          Napište nám

          Chcete nám něco sdělit o našich produktech nebo e-shopu? Neváhejte napsat.

          Souhlas se zpracováním osobních údajů je povinné pole

          Zpráva byla odeslána
          Požadavek nemůže být odeslán. Zkuste to znovu později